miercuri, 25 iulie 2012

Trei povesti

Am primit o comanda pentru un ceas de perete , avand ca suport un disc de vinil .Am stiut de la inceput cam cum ar trebui sa arate ...de ce ? Pentru ca persoana care l-a dorit este pasionata de muzica , fara a face din asta o profesie .Dar am simtit pe urechile mele:) ca stie despre ce e vorba .Asa ca m-am gandit la acest ceas ca la un simbol al  transmiterii pasiunii catre cei doi voinici ai sai .Ei sunt  inca sunt mici , dar sunt convinsa ca in timp vor deveni la fel de pasionati ca tatal lor .

Tabloul este un cadou pentru un alt tata :) Mandrul tata al unei mici balerine ce promite foarte multe in ale dansului.Ideea tabloului a venit intr-o zi in care tatal nu se mai incapea pe sine de mandrie , bucurie si emotie. Mica balerina participase la un concurs si dansul ei fusese de vis. A doua zi , tatal incerca sa povesteasca celor din jur ce a trait la concurs, in sala fiind , dar cuvintele nu au putut descrie  sclipirea din ochii lui ...:)


Tavita -alt cadou pentru cineva drag .M-am gandit mult ce as putea sa-i daruiesc si stiind ca una din pasiunile ei este sa iubeasca si ca e la inceput de drum in casnicie , m-am gandit asa: pe aceasta tava isi va putea servi ceaiul cu iubitul ei sot acum cand sunt doar doi , planificandu-si urmatorii multi ani impreuna .Mai apoi, dupa niste ani, nu foarte multi :), ii vad pe amandoi intr-una din zilele cand copilul/copiii sunt la bunici /tabara /etc , iar ei au un ragaz pentru o ceasca de ceai in doi .Anii trec, mai multi, si albiti de vremuri, eroii mei servesc o ceasca de ceai , pe aceesi tavita , intr-un moment de  liniste inainte de venirea "furtunii" - isi asteapta nepotii. ...Stiu ca poate am mers prea departe ...dar asta mi-a inspirat mie tavita cu cesti !

Iata cum am transformat trei pasiuni , in trei obiecte care, sper, sa-si gaseasca locul la cei carora le-au fost destinate
Si am mai lucrat si : 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu